Navigatie

De betonvloer expert

voor uw project

Maatregelen tijdens de coronacrisis

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Bouwen met Beton maatregelen getroffen. We volgen de officiële richtlijnen van het kabinet, het RIVM, de GGD en het Protocol Samen veilig doorwerken van Bouwend Nederland.

De veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers, onderaannemers, klanten, leveranciers en gebruikers staan voorop. Hieronder lees je wat onze maatregelen inhouden en wat dit mogelijk voor jou betekent. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen.

We zijn in staat om ons werk te blijven doen binnen alle gestelde kaders en richtlijnen. Daar waar dat niet kan, bekijken we per situatie welke alternatieve mogelijkheden we hebben. Dit vraagt een goede afstemming met jou als klant. Indien dit speelt, nemen we binnenkort graag contact met je op om hierover het gesprek aan te gaan.

Ons kantoor is fysiek gesloten. Maar we werken gewoon door. We zijn telefonisch minder bereikbaar en maken voor overleg en afspraken gebruik van (online) communicatiemiddelen. Binnenkomende meldingen en calamiteiten worden, voor tot zover dit mogelijk is, opgepakt.

Onze collega’s die op de bouwplaatsen werken zetten hun werkzaamheden voort. Zij werken volgens strikte protocollen. Bij milde klachten, zoals neusverkoudheid, koorts (>38 graden), hoesten en last van de luchtwegen, blijven ze thuis. Ook als iemand in het gezin koorts heeft.